Sport

Uspešan ski-kamp SU “Pobednik” Pirot u Banskom

Tim SU “Pobednik” Pirot uspešno je realizovao svoj prvi ski kamp, od 13. do 18. januara ove godine, na najpopularnijem skijalištu u jugoistočnom delu Evrope – Banskom. Svi prijavljeni mogli su da uživaju u sadržajima Hotela “Murite” koji je opravdao svoje 4 zvezdice. Boraveći u trosobnim apartmanima opremljenim kuhinjom, kupatilom, tuš kabinom, naši polaznici su osetili komfor i toplinu boravka kao kod kuće. Spa centar sa termalnom vodom od 30 stepeni, sauna i parno kupatilo, služili su za opuštanje na kraju napornog dana provedenog na snegu. Na desetine vrsta različitih internacionalnih, vrlo ukusnih, jela i salata bilo je dovoljno da svima da potrebnu snagu da se izdrži 5 do 6 sati aktivnog skijanja.

Skijaši su bili podeljeni u tri grupe predvođeni prof. dr Dušanom Nikolićem, mas. prof. Markom Mančićem i prof. dr Nemanjom Cvetkovićem. Svaka grupa savladala je nivo tehnike skijanja na osnovu svog  prethodnog znanja. Osmesi na licima dece, radost i ushićenje tokom svečanog uručenja diploma, medalja i podele majica, dokaz su da je tim SU “Pobednik” Pirot obavio  odličan posao.
„Samo je jednom prvi put. Iz tog razloga želim da se zahvalim svima koji su nam ukazali poverenje i bili deo ove naše avanture koju smo uspešno realizovali. Deca su bila odlična, marljivo su radila, bespogovorno slušala instruktore, verovala im i na kraju su zajedno došla do željenog cilja. Vremenski uslovi tokom našeg boravka bili su sjajni i radujemo se što smo realizovali sve predviđene aktivnosti. Tokom drugog dela dana, nakon skijanja, deci su organizovane aktivnosti na bazenu, bioskop, društvene igre, loto igre, zabava u diskoteci, igranje u igraonicii… Svi naši polaznici imali su prilike da se upoznaju sa svojim vršnjacima iz različitih gradova Srbije i uživaju u zajednički provedenom vremenu. Želim da se zahvalim celom timu SU “Pobednik” na perfektno obavljenom poslu. Utisci sa zimskog kampa su još sveži, ali tim već razmlišlja o organizaciji narednih. Zato bih pozvao sve zainteresovane da izaberu neki od naših kampova putem našeg sajta www.pobedniksport.com , pridruže nam se u avanturama i dožive nezaboravan provod“ – izjavio je, predsednik Sportskog udruženja “Pobednik”, prof. dr Nemanja Cvetković.

Slične vesti

Back to top button

Adblock Detected

Please consider supporting us by disabling your ad blocker