Sport

Uspela proba – Radnički:Lužnica 4:1

U prvoj probnoj utakmici novog tima Radničkog pred nastavak prvenstva “beli” su savladali ekipu Lužnice iz Babušnice rezultatom 4:1. Dva gola postigao je novi napadač Stefan Stojanović i dva mladi Miloš Spasić.

radnicki lužnica_4

Za Radnički su igrali: Bulajić(Kostić), Davidović, Vasić(Nikolić), Marković, B.Mančić(Krstić), Petrov(Vlajković), Ristov(Tolić), Milić(N.Mančić), M.Mančić(Todorović), Stojanović(Ivković), Spasić(Manić). Pauzirali  Stefan Dimitrijević i Luka Simonović.

radnicki lužnica_3

Stefana Stojanovića Radnički je želeo već par godina u svojim redovima, ali najzad u tome je uspela nova uprava kluba i već na prvoj utakmici se pokazalo da je njegovo dovođenje odličan potez jer je uneo preko potrebnu sigurnost u napad Radničkog.

-Stvarno sam zadovoljan i kako sam primljen u gradu i prvom utakmicu. Noge su malo teške, ali sam doveden da dajem golove tako da sam zadovoljan onim što sam pokazao. Napad je sada sigurniji i iskusniji dolazkom Milića i mojim dolaskom, mislim da smo uneli malo sigurnosti i iskustva u napadu, što je i trebalo ovoj ekipi-kazao je Stojanović Pirotskim vestima.

Jedno od poslednjih u nizu odličnih pojačanja Radničkog, Ivan Milić, kazao je Pirotskim vestima kaže da je zadovoljan uslovima i prijemom u novom klubu.

-Prihvaćen sam od strane igrača i stručnog štaba dobro, uklapam se polako u njihov sistem, treniramo dobro. Došao sam ovde zato što je Radnički kluba sa ambicijama, jurimo prvu ligu. Ovde se veoma ozbiljno radi, na superligaškom nivou tako da ne bi trebalo da bude problema – izjavio je Milić.

radnicki lužnica_1

Narednu utakmicu Radnički igra u sredu sa ekipom Slivnički geroji iz Bugarske.

Slične vesti

Leave a Reply

Back to top button

Adblock Detected

Please consider supporting us by disabling your ad blocker