Oglasi

Usluge jednog od vodećih prevodilačkih centara dostupne i u Pirotu

Prevodilački centar Akademije “Oxford”,  jedan od vodećih centara u Srbiji i regionu, odnedavno svoje usluge nudi i u Pirotu, u prostorijama Akademije Oxford u našem gradu, na adresi Knjaza Miloša 40, na drugom spratu ovog poslovnog objekta.

-Usluge pisanog i usmenog prevoda, sa ili bez overe sudskog tumača pružamo domaćim i inostranim kompanijama, državnim i nevladinim institucijama i pojedincima, te ispunjavamo njihove zahteve u potpunosti. Prevode obavljamo sa i na preko 50 svetskih jezika. U našem timu je u svakom trenutku na raspolaganju više od 220 prevodilaca i sudskih tumača, tako da sa ponosom ističemo ne samo kvalitet usluge i pristupačnu cenu, već i kratke rokove po kojima smo dobro poznati-kažu u pirotskom centru Akademije Oxford i dodaju da se kompletna usluga prevođenja može, i uglavnom i obavlja, elektronskim putem.

Povoljne cene, brzina, tačnost i kvalitet, neki su od aduta Prevodilačkog centra Akademije Oxford

-Ono što nas izdvaja od drugih jesu najpovoljnije cene, brzina, tačnost i kvalitet, kao i činjenica da kod nas osim klasičnog prevoda, pod kojim se smatra prevođenje tekstova i dokumenata sa srpskog na određeni strani jezik i obrnuto, možete dobiti i dvosmerni prevod u okviru stranih jezika. To zapravo znači da su naši prevodioci izuzetno visoko obrazovani, tako da imaju mogućnost da klijentima pruže uslugu prevoda dokumenata, tekstova ili bilo kog drugog materijala sa jednog stranog jezika na drugi, takođe strani jezik. Kako je izbor jezika za koje nudimo usluge prevođenja i overe sudskih tumača prilično obiman navešćemo samo pojedine za koje smo specijalizovani: nemački, francuski, engleski, kineski, španski, italijanski, portugalski, ruski, bugarski, grčki, norveški, holandski, slovački, japanski, arapski, ali i estonski, korejski, mađarski, slovenački, češki, hrvatski, pakistanski i mnogi drugi jezici kojima se koriste ljudi u celom svetu-kažu u Akademiji “Oxford”.

Sudski tumači from Akademija Oxford on Vimeo.

Akademija “Oxford” nudi i usluge konsekutivnog i simultanog prevođenja sa velikog broja stranih jezika. Spisak svih jezika možete videti na zvaničnom sajtu Akademije “Oxford”  gde možete izračunati putem kalkulatora i cenu prevoda.

PROMO

Slične vesti

Back to top button

Adblock Detected

Please consider supporting us by disabling your ad blocker