Salon knjiga i grafika

Uručene nagrade posetiocima Salona knjige i grafike čije su ulaznice izvučene u nagradnoj igri

Na svečanosti povodom završetka 24. Salona knjige i grafike koja je održana u holu Doma kulture podeljeno je 40 poklon paketa knjiga u vrednosti od po 7.000 dinara, posetiocima Salona čije su ulaznice izvučene u nagradnoj igri. Poklon pakete za dobitnike obezbedili su Dom kulture Pirot, Narodna biblioteka, lokalna samouprava, javna preduzeća i ustanove kulture i kompanije koje posluju u Pirotu. Svim dobitnicima uručene su i besplatne članske karte Narodne biblioteke Pirot.

Miško Ćirić, direktor Doma kulture, izrazio je zadovoljstvo što je među dobitnicima nagrada najviše dece, što je prema njegovim rečima pokazatelj da su deca revnosni posetioci ove manifestacije. Očekivanja i posetilaca salona i organizatora su ispunjena, zadovoljni su i izdavači i izlagači.

„Sajam je posetilo desetak hiljada ljudi i sigurno da nema posetioca koji nije kupio bar jednu knjigu. Uspešno su organizovane književne večeri, druiženja sa decom, školarci su dolazili i možemo da budemo zadovoljni jer je posle dve godine Salon ponovo održan u Hali Kej“ – istakao je direktor Doma kulture. 25. Salon knjige i grafike će, prema njegovim rečima, biti održan u novom sajamskom prostoru.

Foto: Ilija Lika Pejčić

Slične vesti

Back to top button

Adblock Detected

Please consider supporting us by disabling your ad blocker