Sport

Uroš po četvrti put prvak Srbije u karateu. Osvojio “Zlatni pojas” u kategoriji do 84 kilograma

Uroš Mijalković na Seniorskom prvenstvu države u karateu, u finalu, u borbama u kategoriji do 84 kilograma, pobedom nad kolegom iz reprezentacije Brežančićem iz Vojvodine osvojio je četrvrtu titulu prvaka Srbije.

uroš mijalković prvak Srbije u karateu po četvrti put

Uroš je, po rečima njegovog trenera Nenada Đorđevića ubedljivo slavio u svim borbama, čak i u finalu protiv fenomenalnog Brežančića, reprezentativca Srbije.

-Na prvenstvu su učestvovali najbolje plasirani karatisti iz tri regiona. Uroš je briljirao i bio ubedljiv u svim borbama. Uslovi su bili veoma teški, vrućina, zagrevanje je odrađeno pod maskama, ali je i pored toga postignut još jedan veliki uspeh-kaže Đorđević.

-Uživao sam u mečevima i radio jako dobro. Dobio sva četiri meča i došao do titule. Što se tiče narednih mečeva još uvek se ništa ne zna zbog korone, a zvanična informacija je da su sva zvanična međunarodna takmičenja pomerena za sledeću godinu-kaže za Pirotske vesti Uroš.

Uroš je u polufinalu ubedljivo slavio protiv Vojinovića iz Lazarevca 7:0, a u finalu je slavio protiv Brežančića iz Novog Miloševa 3:1.

 

Slične vesti

Back to top button

Adblock Detected

Please consider supporting us by disabling your ad blocker