Lokalna samouprava

Uređuje se 4.000 kvadrata u ulici Dragoljuba Milenkovića

Dvorište između stambenih zgrada u ulici Dragoljuba Milenkovića, kako je i obećano stanarima zgrada, biće uređeno u potpunosti. Reč je o površini od preko 4.000 kvadratnih metara, biće urađeno 40 parking mesta, zelene površine, dečje igralište, mobilijar, pa će ovaj prostor dobiti potpuno novu fizionomiju.

dsc_2608_resize

Gradonačelnik Pirota mr Vladan Vasić danas je sa svojim pomoćnikom Aleksandrom Ćirićem i direktorom Direkcije za izgradnju Branislavom Kostićem obišao radove. Vasić je kazao da građevinska sezona još uvek traje uprkos hladnom vremenu.

dsc_2607_resize

-Kako sam dobio informaciju od izvođača, do sredine decembra ovaj posao treba da se završi. Reč je o obećanju skupštinama stanara koje smo dali aprila meseca. To nije bilo u planu Direkcije ali smo ipak rešili da ovaj posao završimo. Ovde će biti lepo dvorište sa parking prostorom, dečjim igralištem, zelenim površinama, ima negde oko 4.000 kvadrata parternog uređenja i siguran sam da će stanari okolnih zgrada biti više nego zadovoljni kada radovi budu završeni. Vrednost radova je oko 11.5 miliona dinara. Do kraja godine treba da bude završena i ulica Save Kovačevića, koja će dobiti potpuno nov asfalt sledeće godine, treba da se završi Saobraćajnica 1 i kružni tok na raskrsnici između kasarne i Drugog ringa. Svi radovi su u toku i mi ćemo obilaziti u narednom periodu-kazao je gradonačelnik Vasić.

Slične vesti

Leave a Reply

Back to top button

Adblock Detected

Please consider supporting us by disabling your ad blocker