Politika

Uređivanje igrališta za decu u Prisjanskom naselju

Mlade mame, meštanke naselja Prisjanski put apelovale su da se dečje igralište u tom naselju, gde se njihova deca igraju, učini bezbednim. Zamolile su da im u toj nameri pomogne predsednik Mesne zajednice, Siniša Zlatanov, koji je obezbedio sadni materijal, đubrivo i alat.


Zlatanov je inicijativu naših sugrađanki prezentovao na povereništvu GrO Srpske napredne stranke u Pirotu i dobio veliku podršku članova i simpatizera, koji su se uključili u realizaciju same akcije i danas pomogli oko sadnje tuja.


Po rečima Milana Jovanovića, poverenika Gradskog odbora SNS u Pirotu, ovo je samo prvi deo vezan za uređenje tog dela grada, koji je u neku ruku marginalizovan, jer će u narednom periodu kompletno igralište biti očišćeno, deo oko igrališta biće poravnjan i postaviće se mobilijari za odmor i dodatni sadržaji za igru i rekreaciju.


Ovo je jedna u nizu akcija na koju su se članovi i simpatizeri Srpske napredne stranke odazvali, a tako će biti i u narednom periodu, naglasio je Jovanović.
Na kraju je Siniša Zlatanov najavio svečano paljenje badnjaka na ovom mestu, koje tradicionalno organizuju meštani ove Mesne zajednice i pozvao sve prisutne da im se pridruže tog dana.

Slične vesti

Back to top button

Adblock Detected

Please consider supporting us by disabling your ad blocker