Gradska hronika

Uređenje parking prostora i pič terena iza Zatvorenog bazena

Iza Zatvorenog bazena radi se na uređenju parking prostora i pič terena. Vrednost radova je 19 miliona dinara. Tokom naredne godine trebalo bi da bude uređen i prostor ispred bazena. 

 

20160728_181023Prilikom obilaska radova, gradonačelnik Pirota, Vladan Vasić, izjavio je da je jedan od boljih projekata realizovanih poslednjih godina uređenje ovog prostora, koji ranije nije bio urbanistički razrađen.

– Naprvili smo projekat, kako bismo proširili parking prostor i za autobuse, a rešili smo i da napravimo mini pič teren koji bi trebalo da bude jedan od najboljih u gradu, a koji će koristiti svi građani, rekreativci i sportisti – rekao je Vasić.

Vasić je rekao da će se raditi i na uređenju prostora ispred bazena. Radovi bi trebalo da budu finansirani iz fondova prekogranične saradnje, a projekat kojim je Grad konkurisao za sredstva prošao je prvu fazu selekcije, dobio načelno odobrenje i nadaju se konačnom odobrenju. Na tom prostoru trebalo bi da bude izgrađen adrenalin park, a u planu je i izgradnja solarnih panela.

Slične vesti

Leave a Reply

Back to top button

Adblock Detected

Please consider supporting us by disabling your ad blocker
https://c2p.cleverwebserver.com/dashboard/ca77f177-fd69-11ee-96b8-cabfa2a5a2de