Gradska hronika

Uređenje gradskih ulica i puteva ka selima

Ekipe Direkcije za izgradnju grada rade na uređenju gradskih ulica i puteva ka selima. Po završetku radova na uređenju trotoara u ulici Srpskih Vladara, biće uređene i ulice Hajduk Veljka i Danila Kiša, izjavio je za  televiziju Pirot, direktor Direkcije za izgradnju grada, Branislav Kostić. Do kraja nedelje biće asfaltirano i 3 km puta do sela Pakleštica,  vrednost ovih radova je 20 miliona dinara. U planu Direkcije je i uređenje puta ka selu Rosomač, a ukoliko budu obezbeđena sredstva biće uređeni i putevi ka selima Gostuša, Dobri Do i Bela.

– Ulica Danila Kiša jedna je od najfrekventnjih ulica, njome dnevno prolazi mnogo dece, zato će tokom školskog raspusta biti uređeni torotoari i u ovoj ulici, izjavio je Kostić za  televiziju Pirot.

Zbog nerešenih imovinsko-pravnih poslova odustalo se od radova u ulici Ćirila i Metodija, a sredstva  u iznosu od 34 miliona dinara predviđena za ovu namenu, biće preusmerena na uređenje trotoara u ulicama Jovana Cvijića, Nišavskoj, Hadži Nešinoj i Kapetana Karanovića, rekao je direktor Direkcije za izgradnju grada.

Opširnije u prilogu TV Pirot.

Slične vesti

Leave a Reply

Back to top button

Adblock Detected

Please consider supporting us by disabling your ad blocker