Politika

Upućen zahtev Gradskom veću da se izdvoji novac za lečenje Mihajla Stamenkova

Šefica Odborničke grupe Srpske napredne stranke Dragana Tončić izjavila je danas na konferenciji za štampu da je ova OG uputila zahtev Gradskom veću da usvoji odluku i uputi na izjašenjenje odbornicima, o izdvajanju novca za pomoć lečenju našeg mladog sugrađanina Mihajla Stamenkova. Mihajlo boluje od teškog oblika mišićne distrofije i za lečenje mu je hitno potrebno čak 400.000 evra

-Karakteristično za predstojeći rebalans jeste da su njime pokrivene sve sfere života, počev od infrastrukture. Konkretno, rebalansom su opredeljena sredstva za deo puta Kumanovo – Temska, deo ulice Kragujevački okrobar, sokak u selu Gradašnica kao i nastavak radova na uređenju puta u selu Izvor. Radiće se i na zameni i postavljanju ulične rasvete u delovima grada koji su slabo ili nedovoljno osvetljeni, održavanje nekategorisanih puteva, pružnih prelaza, izgradnja parkinga i toaleta na Kaleu-navela je Tončićeva.

Sagledane su i Mesne zajednice Temska i Gnjilan, a sa ove govornice želimo da uputimo zahtev ka Gradskom veću da se pred odbonicima nađe i predlog da se pomogne lečenje lečenju deteta Mihajla Stamenkova, koji boluje od Dišenove mišićne distrofije za čije lečenje mu je potrebno čak 400.000 evra.

-Do sada je mnogo puta lokalna samouprava iznalazila modele za pomoć lečenju naših sugrađanina, pa verujem da će se i ovog puta odazvati na naš zahtev.

Slične vesti

Back to top button

Adblock Detected

Please consider supporting us by disabling your ad blocker