In memoriam

UOPK Pirot: Veroljub Mihajlović promovisao je preduzetništvo i privređivanje kao ključni pokretač razvoja lokalne privrede!

Povodom smrti Veroljuba Mihajlovića, oglasila se i Ugovorna okružna komora Pirot, gde je Mihajlović obavljao funkciju predsednika Skupštine.

Veroljub Mihajlović, naš kolega, nažalost, nije više sa nama.

Danas, s tugom u srcima, sećamo se Veroljuba, čoveka čija je predanost i posvećenost zajednici ostavila dubok trag. Njegova angažovanja u mnogim organizacijama i udruženjima bila su od velikog značaja za napredak Pirota i šireg regiona.

Kroz svoju ulogu kao osnivača i prvog Komandanta omladinske radne akcije Pirot uspeo je da okupi ljude oko zajedničkog cilja – da rade na unapređenju lokalne zajednice. Njegova energija, entuzijazam i neumorni rad ostavili su dubok trag u mnogim projektima i inicijativama koje su dovele do vidljivih promena.

fotografija – UOPK Pirot – saopštenje

Kao Predsednik Opštinske konferencije Saveza Socijalističke Omladine Pirot, Veroljub je bio glas ljudi i borio se za njihove interese. Njegova posvećenost principima socijalne pravde, jednakosti i solidarnosti bila je izuzetna, i uvek je radio na stvaranju boljeg okruženja za sve građane.

Kroz svoje članstvo u Predsedništvu RK SSO Srbije, Veroljub je bio deo šireg pokreta za promene i napredak. Njegova sposobnost da poveže ljude i ojača saradnju činila ga je nezamenljivim članom tima.

U spomen na Veroljuba, ističemo da je kroz svoje angažovanje kao predsednik Udruženja preduzetnika Pirot i Skupštine Privredne komore Pirot, Veroljub promovisao preduzetništvo i privređivanje kao ključni pokretač razvoja lokalne privrede. 

Njegova vizija i strategije bile su usmerene na stvaranje povoljnog poslovnog okruženja i podršku za preduzetničke poduhvate, čime je doprineo ekonomskom rastu i prosperitetu Pirota.

U ime Privredne komore Pirot i svih onih čije je živote dotakao, izražavamo iskreno saučešće njegovoj porodici i prijateljima. 

Neka mu je večna slava.

Ugovorna okružna privredna komora Pirot

Dr Dragan Kostić

Slične vesti

Back to top button

Adblock Detected

Please consider supporting us by disabling your ad blocker