Kultura

Umetnički ansambl Ministarstva odbrane „Stanislav Binički“ poklonio Piroćancima koncert sa najlepšim melodijama filmske muzike

U okviru Pirotskog kulturnog leta pirotskoj publici predstavio se umetnički ansambl Ministarstva odbrane „Stanislav Binički“. Ansambl „Stanislav Binički“ i predstavnici Vojno filmskog centra „Zastava film“ gostuju u Pirotu na poziv Fakulteta dramskih umetnosti  povodom  otvaranja trećeg po redu festivala “Bistre reke“.

Vojni službenik u ansamblu „Stanislav Binički“, oboista, Viktor Isaković istakao je da je ovaj ansambal Piroćancima poklonio koncert sa najlepšim melodijama filmske muzike, domaće i strane.

Publika je uživala u poznatim melodijama iz kultnih filmova “Grlom u jagode”, “Ljubav i moda”, “Montevideo, Bog te video”, “Kum” i drugih. Voklani solisti na koncertu bili su Biljana Vasiljević Mitrović i Dragan Milanović.

Direktor Doma kulture, Miško Ćirić, rekao  je da je ovaj koncert deo bogate kulturne ponude tokom leta i najavio još mnogo koncerata, predstava za decu, radionica i  Međunarodni folklorni festival  i pozvao Piroćance da isprate ove sadržaje.

Slične vesti

Back to top button

Adblock Detected

Please consider supporting us by disabling your ad blocker