Oglasi

Učenje stranih jezika – pravi put do bolje karijere

Znanje stranih jezika sve više je na ceni, nekada je za iole dobar posao bilo neophodno poznavanje engleskog, međutim, iz godine u godinu zahtevi su sve veći pa je sada jedan od glavnih aduta, osim formalnog obrazovanja, prilikom traženja posla i znanje stranih jezika poput nemačkog, ruskog, bugarskog i mnogih drugih jezika.

foto – Akademija Oxford

Inovativne metode učenja stranih jezika

Upravo zbog toga, Akademija Oxford razvila je brojne inovativne metode prilikom učenja stranih jezika, u ponudi je na desetine kurseva stranih jezika prilagođenih svih uzrastima, a svaki polaznik dobija i jedan besplatan online kurs po izboru iz bogatog portfolija Akademije Oxford.

Škola stranih jezika Akademije Oxford Pirot prilagođena je polaznicima sa svim nivoima predznanja, naravno i onima koji nemaju nikakvo predznanje nekog od jezika u ponudi.

Kursevi jezika organizuju se u skladu sa normama CEFR – Zajedničkog evropskog okvira za jezike na šest nivoa, podeljenih u tri grupe. Reč je o osnovnim nivoima A1 i višem osnovnom nivou A2, zatim nižem i višem SREDNJEM nivou – B1 i B2, kao i o nižem i višem NAPREDNOM nivou – C1 i C2.

Mape uma

Kako bi svojim polaznicima omogućila da povećaju brzinu učenja, na raspolaganju su i kursevi na kojima se mogu upoznati sa mapama uma, nauče tehničke pamćenja, veštinu prezentovanja. Sve to naravno može biti opcioni besplatni kurs koga dobijaju svi polaznici.

Kursevi stranih jezika za mališane

Posebna pažnja posvećuje se radu sa decom, koja mogu da pohađaju specijalno kreirane kurseve stranih jezika po izboru, a sa kojima se postižu odlični rezultati.

Naravno, sve aktivnosti realizuju se uz poštovanje svih pravila predostrožnosti, imajući u vidu aktuelnu pandemiju.

Za sve dodatne informacije, svi zainteresovani mogu se obratiti lično u prostorijama Akademije Oxford  Pirotu, na adresi Knjaza Miloša 40, putem mejla [email protected] ili putem telefona – 060/018-30-44.

Plaćeni oglas

Slične vesti

Back to top button

Adblock Detected

Please consider supporting us by disabling your ad blocker