Obrazovanje

Učenici Tehničke škole uspešni na Regionalnom takmičenju učenika u modeliranju, kompjuterskoj grafici i statici

U petak 19. aprila 2019. godine u Tehničkoj školi u Smederevu održano je Regionalno takmičenje učenika u modeliranju mašinskih elemenata i sklopova-3D , kompjuterskoj grafici- 2D i statici.  U modeliranju mašinskih elemenata i sklopova-3D takmičili su se: Andrija Cvetković, učenik trećeg razreda, koji je osvojio prvo mesto i Aleksandar Živković, učenik četvrtog razreda, koji je osvojio drugo mesto. Učenici su se plasirali na Republičko takmičenje. Mentor učenika je Vesna Veljković.

U kompjuterskoj grafici- 2D učenici su postigli sledeće rezultate: Matija Necić je osvojio peto mesto i plasman na Republičko takmičenje, Lazar Mladenović je osvojio šesto mesto i plasman na Republičko takmičenje i Đorđe Todorović je osvojio deseto mesto. Svi takmičari su učenici drugog razreda. Mentori učenika su Vesna Veljković i Miljan Petrović.


Iz statike su učenici takođe bili uspešni: Đorđević Jovan, učenik drugog razreda, osvojio je šesto mesto i plasman na Republičko takmičenje, a Vladov Stefan, učenik prvog razreda, osvojio je dvanaesto mesto. Mentor učenika je Stanka Mančić.

Slične vesti

Leave a Reply

Back to top button

Adblock Detected

Please consider supporting us by disabling your ad blocker