Obrazovanje

Učenici Tehničke škole Pirot ponovo najbolji mladi vozači kamiona u Srbiji

Na 27. Republičkom takmičenju učenika saobraćajnih škola Srbije, održanom 6. i 7. aprila 2022. godine, učenici Tehničke škole u Pirotu postigli su odličan rezultat nastavljajući dugogodišnju tradiciju osvajanja najsjajnijih  odličja. Na takmičenju je učestvovalo 28 saobraćajnih škola iz Srbije i 3 škole iz inostranstva, iz Zagreba , Osjeka i Celja. Učenici Tehničke škole su se takmičili u četiri kategorije i postigli su veoma dobre rezultate, u ukupnom plasmanu zauzeli su drugo mesto u Srbiji. 

Prvo mesto u pojedinačnoj kategoriji Vozač motornog vozila C kategorije zauzeo je Nikola Savić, učenik trećeg razreda, sa smera Vozač motornih vozila.

Drugo mesto u kategoriji Vozač motornog vozila C kategorije – takmičarski parovi osvojili su Nikola Savić i Mateja Krstić, učenici trećeg razreda sa smera Vozač motornih vozila.

U kategoriji Tehnučar drumskog saobraćaja takmičile su se učenice smera Tehničar drumskog saobraćaja Ana-Marija Tančić i Natalija Sotirov i zauzele su 9.mesto.

U kategoriji Vozač motornog vozila B kategorije takmičili su se učenici smera Tehničar drumskog saobraćaja Lazar Ranđelović i Darko Kostov i zauzeli su 12. mesto.

U pilot kategoriji takmičio se učenik drugog razreda smera Tehničar drumskog saobraćaja  Andrija Petrović  i sa maksimalnim brojem poena  zauzeo je 4. mesto.

U celokupnom plasmanu Tehnička škola Pirot je zauzela drugo mesto u Srbiji. Mentori učenika su Dragana Marinković, Vladimir Nikolić i Bojan Janković za teorijski deo, a Željko Radeljić, Zoran Todorović i Vasil Aleksov za praktični deo

Slične vesti

Back to top button

Adblock Detected

Please consider supporting us by disabling your ad blocker