Obrazovanje

Učenica generacije u OŠ “8. septembar” – Anđela Janićijev

Anđela Janićijev, učenica generacije u OŠ “8. septembar” kaže da je osam godina školovanja jako brzo prošlo i da je to najlepši period njenog odrastanja. Kaže da je imala odlične nastavnike i da je postigla značajne uspehe kroz školovanje. Smatra da je uloga porodice u njenom školovanju i odrastanju bila od izuzetnog značaja. Imala je podršku i razumevanje u svakom pogledu.

Pored talenta, permanentan rad i zalagenju su neophodni za visoke domete. Takođe, zahvalna je svojim nastavnicima koji su bili vrlo posvećeni učenicima, održavali dodatne časove i pomagali kad god je bilo potrebno. Učestvovala je na brojnim takmičenjima iz mnogo predmeta, a najbolji uspeh je druga nagrada na Republičkom takmičenju iz književnosti. Anđela je dobar sportista, aktivno se bavi košarkom kao član ŽKK “Gimnazijalac Tigar”.

U odsustvu razrednog starešine razgovarali smo sa, direktorkom OŠ “8. septembar”, Olgicom Najdanović.

“Anđela je izuzetno dete u svakom smislu te reči. Pored uspeha na takmičenjima iz raznoraznih oblasti ona je dobar drug, posvećena, poseduje sve one dobre osobine koje čovek treba da ima, tako da smo svi prezadovoljni što je uspela da postigne takav uspeh i da bude proglašena učenicom generacije. Sigurna sam da će ona nastaviti ovaj trend i da će i u srednjoj školi biti izuzetan đak. Takođe, verujem da će se u životu dokazati, pre svega pronaći sebe i svoju sreću, što je u krajnjem slučaju najvažnije”- rekla je, direktorka, Najdanović.

Slične vesti

Back to top button

Adblock Detected

Please consider supporting us by disabling your ad blocker