Sport

UČE OD NAJBOLJIH: Mladi i talentovani pirotski golmani na kampu Milana Borjana u Crnoj Gori

Dva mlada pirotska golmana, uzdanice Radničkog, Uroš Krstić i Vuk Kostić, 2010. godište, inače golmani selekcije petlića u Radničkom, učestvovaće na kampu mladih golmana koga u Crnoj Gori organizuje čuveni golman Milan Borjan.

Kamp traje do 17. januara i održava se u mestu Dobre Vode. Sa decom će raditi vrhunski treneri golmana, kondicioni treneri, ali i psiholozi a sve uz prisustvo Milana Borjana.

-U planu je pored rada na terenu imaju i razne diskusije, pregled video materijala i sve što je vezano za poziciju fudbalskog golmana. Naši dečaci su inače veoma talentovani i vredni, vole da rade i treniraju. Njihovi roditelji ulažu u njih. Njima je ovo drugi kamp. Prošle godine su takođe učestvovali na kampu u organizaciji FSS i boravili u Donjem Milanovcu. Uroš i Vuk su svoje prve treninge odradili sa svojim individualnim trenerom Bojanom Božićem, prošle godine i sada nastavljaju rad u fudbalskom klubu “Radnički” iz Pirota čiji su članovi. Pored njih tu je i Jovan Ristić , inače tri godine stariji, koji je zahvaljujući svom talentu otkriven kao veoma perspektivan golman i prošle godine prešao iz redova Radničkog u redove superligaša “Spartak” iz Subotice-kaže Božić za Pirotske vesti.

Slične vesti

Back to top button

Adblock Detected

Please consider supporting us by disabling your ad blocker