Sport

U završnici priprema za nastavak prvenstva Radnički porazen od Timočanina rezultatom 0:1

Pripremna utakmica za nastavak prvenstva između Radničkog i  Timočanina iz Knjaževca završena je  rezultatom 0:1.  Po veoma teškom terenu za igru domaći fudbaleri nisu se najbolje snašli u prvom delu igre i fudbaleri iz Knjaževca poveli su  rezultatom 0:1. U drugom poluvremenu bolja igra Belih, ali bez promene rezultata i ako su u nastavku sureta nadigrali goste.

Do početka prvenstva Srpske lige Istok ostalo je još desetak dana. Radnički će odigrazti još  jednu  pripremnu utakmicu u subotu  u Jagodini  ali je prema rečima šefa Stručnog štaba najvažniji zdravstveni bilten i oporavak  igrača. Današnja  utakmica  pokazala je trenerima oba tima šta još treba korigovati do početka takmičenja. “Timočanin je bio bolji u prvom poluvremenu, mi smo bili bolji u drugom. Iskoristili su šansu iz našeg pogrešnog pasa, izgubili smo loptu u zoni gde ne smemo da izgubimo i kaznili su nas. To je greška koja nam se ponavlja i to moramo da popravljamo. Danas je falilo 5 igrača, nadam se da ćemo da se kompletiramo, da se vrate trenuinzima” – kaže šef Stručnog štaba Radničkog, Goran Lazarević.

Nekadašnji trener Radničkog, a sada trener Timočanina, Marko Vidojević, kaže da je utakmica koja je odigrana u finišu priprema bila intenzivna i interesantna uprkos  kiši  koja je pokvarila  teren. “U prvom poluvremenu smo imali smo inicijativu, imali smo dosta situacija iz kojih smo mogli ubedljivije da završimo utakmicu. U drugom poluvremenu Radnički je sa ulaskom Dimitrova i Petrovića napravio bolji balans, imao posed ali smo i mi u par situacija odgrali brzopleto i nismo iskoristili prostor koji nam je Radnički ostavljao” – rekao je Vidojević.

Foto: Ilija Lika Pejčić

 

Slične vesti

Back to top button

Adblock Detected

Please consider supporting us by disabling your ad blocker
https://c2p.cleverwebserver.com/dashboard/ca77f177-fd69-11ee-96b8-cabfa2a5a2de