Lokalna samouprava

U toku završni asfalterski radovi u Takovskoj ulici

Početkom građevinske sezone urađeni su trotoari sa desne strane u Takovskoj ulici, gledajući iz pravca Guševice, a u prethodnih dvadesetak dana, radi se na levoj strani trotoarnih površina. Popločavaju se trotoari, uređuje parking i od danas, i sutra trajaće asfaltiranje Takovske ulice, do Ustaničke.

– Svako može da primeti da ovih dana imamo gradilišta u svakom delu gradu. Danas je počelo asfaltiranje u Takovskoj. Uredili smo i trotoare. Tokom leta rekonstruisali smo i ulicu Svetozara Markovića, paralelnu ulicu sa Takovskom. Ovih dana završava se tenderska procedura za izbor izvođača rekonstrukcije ulice 7.juli. U skladu sa vremenom, procenićemo da li ćemo raditi tu ulicu do kraja godine, ili s proleća naredne godine. Što se tiče ovog dela grada projektujemo i uređenje iza zgrada u ulici 7.juli, a naredne godine radićemo i projekat uređenja dvorišta kod takozvanih Prvomajskih zgrada. – izjavio je danas gradonačelnik Vasić.

Slaviša Svilarov, direktor JP za planiranje i uređenje Grada, rekao je prilikom obilaska, da će biti zasađeno desetak novih stabala u ovoj ulici, kao i da će biti novih parking mesta. Danas i sutra trajaće asfaltiranje ulice.

Ukupna vrednost radova u Takovskoj ulici iznosi oko 10 miliona dinara. – istakao je Svilarov.

Slične vesti

Leave a Reply

Back to top button

Adblock Detected

Please consider supporting us by disabling your ad blocker