Božićna škola sporta

U sredu, 5. januara, počinje Božićna škola sportova – Promoterka, svetska i olimpijska šampionka u karateu, Jovana Preković

Nešto povoljnija epidemiološka situacija, na radost velikog broja dece i omladine, omogućava da Sportski centar Pirot organizuje, jednu od najmasovnijih manifestacija u gradu i jedinstvenu u Srbiji, tradicionalnu Božićnu školu sportova. Organizacija ove sportske manifestacije prilagođena je aktuelnim uslovima, tako da će izostati svečano otvaranje, kada je Hala “Kej” ispunjena do poslednjeg mesta kaže, direktor Sportskog centra Pirot, Nenad Đorđević.

Đorđević kaže su ankete po školama završene, a na programu je oko 60 aktivnosti, uglavnom iz domena sporta, ali predviđeni su i nesportski programi, tako da će svaki učesnik moći da izabere program prema svojoj sklonosti.

“Božićna škola sportova počinje 5. januara, bez svečanog otvaranja. Pozvali smo svaki klub pojedinačno, pravimo raspored i pozivam sve zainteresovane da dođu. Raspored će biti objavljen ispred Hale “Kej”, klizališta, Zatvorenog bazena, na društvenim mrežama i preko medija, i u sredu od ranog jutra počinju svi programi. Sa oba skijaška kluba smo organizovali višednevne odlaske na Babin zub, tako da će i skijanje biti održano. Verovatno ćemo 5. januara gradonačelnik, Vladan Vasić  i ja otvoriti na klizalištu, koje će tad početi da radi, u večernjim satima Božićnu školu sportova, koja će trajati do kraja zimskog školskog raspusta” – rekao je Đorđević.

Olimpijska i svetska prvakinja u karateu, Jovana Preković, je promoter Božićne škole sportova i njen dolazak u Pirot očekuje se tokom trajanja ove manifestacije. Treba reći i to da su svi programi u okviru Škole besplatni.

Slične vesti

Back to top button

Adblock Detected

Please consider supporting us by disabling your ad blocker