Gradska hronika

U prepunoj sali Doma kulture Leoni predstavio mogućnosti za zapošljavanje u ovoj kompaniji

Kompanija Leoni predstavila je zaninteresovanim Piroćancima mogućnosti za zapošljavanje u ovoj internacionalnoj kompaniji. Info dan je organizovan kako bi predstavnici Kompanije razgovarali sa nezaposlenima  kojima je potreban siguran posao u automobilskoj industriji. Za potencijalne kandidate organizovano je testiranje.

Kompanija Leoni je u saradnji sa Nacionalnom službom za zapošljavanje Filijala Pirot, organizovala Info dan.

Među tražiocima zaposlenja je  Marija Ibrić, samohrana majka, koja kaže da bi joj zaposlenje u Leoniju pomoglo da reši egzistencijalne probleme. Sa druge strane morala bi da pronađe osobu koja će brinuti o njenoj deci dok ona putuje na posao do Malošišta i nazad. “Bilo bi bolje da je fabrika ovde u Pirotu ali ja zbog dece moram da radim. Nisam odbijala ni jedan posao do sada, ne biram posao, samo želim da radim i da zaradim za svoju decu” – rekla je Marija Ibrić.

Kompanija Leoni zaposliće  100 novih radnika u Malošištu  sa tendencijom daljeg povećanja broja radnika. Zato su danas želeli da motivišu Piroćance da se prijave i postanu deo ove kompanije.

Suzana Đorđević, direktorka NSZ Filijala Pirot kaže da  Leoni nudi mnogo benefita za svoje radnike, kao što je obezbeđen prevoz o trošku poslodavca, sigurna i redovna zarada a mogu se prijaviti svi zainteresovani  jer ne postoje  ograničenja u pogledu godina i obrazovanja.

Menadžerka za ljudske resurse u kompaniji Leoni, Andrijana Stefanović, istakla je da je većina zaposlenih u kompaniji od samog početka. Leoni  je prisutan  u Srbiji  od 2009. godine i posluje u Nišu, Malošištu, Prokuplju i Kraljevu. Kompanija u Srbiji upošljava oko 12.000 radnika.

Slične vesti

Back to top button

Adblock Detected

Please consider supporting us by disabling your ad blocker