Ostale vestiSport

U poslednjem kolu jesenjeg dela prvenstva Radnički sutra gostuje u Knjaževcu

U poslednjem kolu Srpske lige Istok fudbaleri Radničkog u subotu, 19. novembra gostuju u Knjaževcu gde se sastaju sa ekipom Timočanina. Tek nakon sutrašnjih utakmica biće poznato da li će Radnički ili Dubočica iz Leskovca poneti titulu jesenjeg prvaka.  Dubočica je u poslednjem kolu domaćin ekipi  Jedinstva iz Paraćina. Obe utakmice se igraju od 13 sati. 

Trener Radničkog, Goran Lazarević, kaže da će posle  sutrašnje utakmice biti poznato da li će njegova ekipa poneti titulu jesenjeg prvaka s obzirom da će drugoplasirana Dubočica dobiti još dva boda iz meča sa Popovcem.  “Najgori scenario po nas je naš poraz i pobeda  Dubičice u tom slučaju su oni jesenji prvaci. Lepo je da smo na prvom mestu i da tu zimujemo ali se ništa neće promeniti  u odnosu na neke naše ambicije bez obzira da li smo na prvom ili drugom mestu. Tek smo na polovini i bitno je da održimo naš nivo igre i sve ovo što nas je krasilo do sada i da pokušamo da i u drugom delu budemo na ovom nivou, koji će, nadam se, biti dovoljan za najviši plasman” – kaže, trener, Lazarević.

Komentarišući protivnika, šef Stručnog štaba Radničkog  kaže da je Timočanin stabilna ekipa sa dobrim i iskusnim igračima u napadu ali da je najbitnije da njegovi igrači pruže maksimum u poslednjem kolu kao što je to bio slučaj tokom najvećeg dela prvenstva.

Fudbaler Radničkog, Aleksa Petrović  veruje da će ova polusezona biti  završena pobedom kao što je i počela i da će proslaviti jesenju titulu. “Mi smo ekipa koja je od početka igrala dobro, imali smo krizu rezultata zbog povreda, ostala je još jedna utakmica i verujem da ćemo pobediti slaviti a onda se okrećemo drugom delu sezone” – kaže Aleksa Petrović.

Filip Đurović najvio je  golove i u poslednjoj utakmici jesenjeg dela prvenstva. “Moramo da damo sve od sebe i da sutra  osvojimo tri boda u Knjaževcu” – kaže Đurović.

Slične vesti

Back to top button

Adblock Detected

Please consider supporting us by disabling your ad blocker