Lokalna samouprava

U Pirotu se asfaltira i u sred decembra. U Gradašnici se završava asfaltiranje sokaka koji je prilikom jakih kiša zadavao glavobolje meštanima

Danas su završeni radovi na asafaltiranju u naselju Gradašnica gde je asfaltiran sokak u dužini od preko sto metara. Radove je obišao i gradonačelnik Pirota mr Vladan Vasić sa svojim šefom kabineta Aleksandrom Ćirićem i predsednikom MZ Gradašnica Zoranom Zlatkovićem.

Vasić je istakao zadovoljstvom ovogodišnjom građevinskom sezonom.

-U sred decembra smo i još uvek radimo i radi se asfalt. Ostalo nam je još malo posla, mislim da ćemo i u Gnjilanu završiti planiran posao a što se tiče Gradašnice mislim da smo mnogo toga uradili, od pristupnog puta do uvođenja kanalizacione mreže u svim delovima naselja, zatim pomoć u uređenju škole, crkve, dečjeg igrališta a već treću godinu zaredom asfaltiramo ulice u Gradašnici. Danas je asfaltiran sokak koji je zadavao probleme meštanima u vreme jakih padavina kiše-kazao je Vasić.

Predsednik MZ Gradašnica Zoran Zlatković kazao je da se u Gradašnici aktivno radi već tri godine zaredom.

-Veliko hvala i gradonačelniku Vasiću, Gradskoj upravi. Ove godine dobili smo pomoć i za obnovu crkvice ali moram da kažem da se ovde mnogo radi, krenuli smo samoinicijativno u obnovu hrama i kada se radi, svi su spremni da pomognu bezrezervno, onako kako to čini Grad Pirot-kazao je Zlatković.

 

foto i video Grad Pirot/Aleksa Cakić

Slične vesti

Back to top button

Adblock Detected

Please consider supporting us by disabling your ad blocker