Ostale vesti

U Opštoj bolnici Pirot od kovida se leči devet obolelih

U Opštoj bolnici Pirot leči se 9 obolelih lica od Kovid-a 19, i to 5 iz Pirota, 1 iz Dimitrovgrada i 3 iz Bele Palanke. Juče je  od 163  testiranih  lica (PCR i Ag) u okrugu pozitivno 41 lice.pirot korona zavod za javno zdravlje

Juče je registrovano  41 POZITIVNIH novoobolelih  laboratorijski  potvrđenih  lica na području okruga (Pirot 22, Dimitrovgrad  12,  Babušnica 3,  Bela Palanka 4).
Od 01.01.2022. do danas registrovano je 7754  pozitivnih lica na području okruga, kao i 58 preminulih lica u Opštoj bolnici Pirot. Broj zaraženih je svakako veći nekoliko puta, jer se svi ne javljaju lekaru.
KUMULATIVNE STOPE POTVRĐENIH SLUČAJEVA U GRADU PIROTU I OPŠTINAMA BABUŠNICA I BELA PALANKA SU U PADU. U OPŠTINI DIMITROVGRAD REGISTRUJE SE PORAST KUMULATIVNIH STOPA.
Juče je u Covid ambulanti u Tijabari Doma zdravlja Pirot obavljeno 147 pregleda, od kojih je 96 prvih i 51 kontrolnih.U Covid ambulanti za decu u Dečjem dispanzeru na Keju  obavljeno je 145 pregleda, od kojih  je 81 prvih  i 64 kontrolnih.

Centar za kontrolu i prevenciju bolesti
Zavod za javno zdravlje Pirot

Slične vesti

Back to top button

Adblock Detected

Please consider supporting us by disabling your ad blocker