Gradska hronika

U okviru akcije “Za lepšu školu” rotarijanci nastavljaju sa donacijama školama i predškolskim ustanovama u Pirotskom okrugu

Na osnovu Memoranduma o saradnji Ministarstva prosvete, nauke i tehnološkog razvoja i rotari klubova iz Rotari distrikta Srbija i Crna Gora, pokrenuta je zajednička akcija pod nazivom “ZA LEPŠU ŠKOLU”. U okviru ove akcije u Pirotu, Beloj Palanci, Dimitrovgradu i Babušnici, realizuju se dva projekta: – mBot i dronovi za IT učionice i „Godine uzleta“ (mobilni nameštaj i IKT oprema za opremanje radnih soba predškolskih ustanova). Tim povodom, sutra, 15. septembra, u Beloj Palanci potpisaće se ugovori o dodeli donacija osnovnim školama Pirotskog okruga i Predškolskoj ustanovi “Dragica Lalović” iz Bele Palanke. 

Svečanom potpisivanju ugovora i donaciji opreme prisustvovaće predstavnici lokalnih samouprava Pirotskog okruga, načelnica Pirotskog okruga, Dragana Tončić, predstavnici RK Pirot, Rotari distrikta Srbija i Crna Gora, RSK Remezijana, RSK Lužnica, direktor OŠ ” Jovan Anđelković” iz Bele Palanke, direktor PU “Dragica Lalović”, kao i predstavnici osnovnih škola iz Pirotskog okruga.

Slične vesti

Back to top button

Adblock Detected

Please consider supporting us by disabling your ad blocker