Ostale vesti

U NDS zadovoljni ulaskom u parlament

Nova demokratska stranka i koalicija okupljena oko Borisa Tadića, je uzimajući sve okolnosti predizborne kampanje, ulaskom u republički parlament postigla uspeh, navodi se u današnjem  saopštenju pirotskog NDS-a.

Nova demokratska stranka i predsednik Boris Tadić, dobili su podršku građana Srbije za svoju novu politiku moderne i evropske Srbije, koja je danas preko potrebna.

 Parlamemtarni izbori 2014. u Srbiji u ovom kritičnom trenutku za privredu i budućnost zemlje doneli su politički preokret. Rezultati su posledica politike (ne)činjenja političkih stranaka u proteklom periodu. Nije vreme za slavlje, naprotiv u Srbiji danas mora da se radi ! Rezultati izbora moraju da budu iskorišćeni kao izazov i motiv za novi napredak demokratije u Srbiji.

 Od buduće vlade očekivanja su velika, pre svega u reformi ekonomije, otvaranju novih radnih mesta i borbi protiv korupcije, kriminala i siromaštva. Bez jake ekonomije nemamo izvesnu budućnost.

 Nova demokratska stranka očekuje nastavak procesa pridruživanja EU – da se zaista posvetimo tom zadatku, jer EU znači uređeno društvo, uređenu državu, a mi svi želimo da imamo takvu državu, pre svega da bi građani u njoj bolje živeli.

Nova demokratska stranka u Pirotu je u proteklih desetak dana uspela da se pozicionira na političkoj sceni Pirot, što su i rezultati parlamentarnih izbora u opštini Pirot i pokazali.

 Koristimo priliku da se svim članovima, prijateljima i simaptizerima NDS u Pirotu javno zahvalimo na doprinosu i podršci tokom kampanje. Posebna zahvalnost građankama i građanima Pirota koji su svoj glas dali politici Borisa Tadića. Svi oni su prepoznali ideju i viziju moderne i evropske Srbije, koju predstavlja Boris Tadić i NDS.

 Nova demokratska stranka već ima svoje predstavnike u lokalnom parlamentu, a očekujemo da ćemo formirati i svoj odbornički klub i na taj način zastupati interese građana i pomagati u rešavanju njihovih problema. Svu svoju energiju uložićemo u razvitak grada i bolji život naših sugrađana, za moderan i prosperitetan Pirot.

 Ohrabreni smo činjenicom da sve veći broj građana prepoznaje misiju Nove demokratske stranke i njenu viziju za razvoj Srbije i Pirota i daju nam sve veću podršku i poverenje koje nesmemo izneveriti. Boris Tadić i NDS iz dana u dan imaju sve veću podršku građana Pirota.

Saopštenje NDS-a u Pirotu.

Slične vesti

Leave a Reply

Back to top button

Adblock Detected

Please consider supporting us by disabling your ad blocker