Sport

U 22. kolu Srpske lige Istok Radnički dočekuje Jedinstvo iz Paraćina

U 22. kolu Srpske lige Istok Radnički u subotu, 15. aprila od 16 sati igra protiv Jedinstva iz Paraćina na stadionu kraj Nišave.  U Radničkom kažu da ih očekuje težak meč i da će do kraja prvenstva svaka utakmica biti presudna. Mladi fudbaleri Radničkog pozvali su navijače da ih bodre protiv Paraćinaca.

Iako je očigledno bilo da je gol na utakmici protiv SFS-a u Paraćinu postignut iz ofsajda, Lazarević kaže da se na takve stvari ne može uticati  i da se iz te utakmice mogu izvući pouke kako se iste greške ne bi ponavljale. “Moramo da sagledamo situaciju gde smo mi mogli da budemo bolji, da bolje reagujemo i da iskoristimo situacije na terenu koje su se desile a nismo uspeli da ih materijalizujemo kako treba”.

Šef stručnog štaba Radničkog  kaže da  je u sportu najvažnije ono što dolazi, ekipa iz Paraćina koja u subotu gostuje je veliki izazov, pojačana  kvalitetnim igračima. “Imamo jasne ciljeve I zadatke, očekujem jednu utakmicu u kojoj bi trebalo da pružimo kvalitetnu igru i da pobedimo” – kaže Lazarević.

Trener Radničkog rekao je da se Kamenović vratio u trenažni proces i da će uskoro i Boža Mančić početi da radi sa timom.  Ostali igrači su spremni za subotu. “Imamo problem sa kartonima, postoji opasnost da veliki deo ekipe dobije karton i da ne može da igra dalje ali nismo u mogućnosti da kalkulišemo jer u svaku narednu utakmicu moramo da ulazimo maksimalno  i da probamo da zabeležimo pobedu”- kaže Lazarević.

Fudbaler, Nemanja Petrov, kaže  da ih u subotu očekuje veoma teška utikmica i da će svaka naredna biti sve teža kako se bliži kraj prvenstva. “Mi gledamo našu igru i ako  budemo igrali onako  kako smo igrali prehodne tri utakmice, uz sportsku sreću ja sam optimista po pitanju rezultata” – kaže Petrov. I njegov saigrač, Oliver Tošić, kaže da je atmosfera u klubu dobra, igrači se svojim radom i dokazivanjem bore za mesto u timu i protiv Paraćinaca idu na pobedu. On veruje da će uz pomoć navijača beli uspeti da izbore tri boda.

Slične vesti

Back to top button

Adblock Detected

Please consider supporting us by disabling your ad blocker