In memoriam

Tužan dan u Pirotu – jutros preminuo i Marjan Rančić

Marjan Rančić (60), uspešni pirotski privrednik, nažalost, podlegao je povredama nakon teške saobraćajne nezgode u Bugarskoj, kada su na licu mesta poginule njegova supruga Svetlana i šesnaestogodišnja ćerka Anđela. Kako saznaju Pirotske vesti, zbog veoma teških povreda koje je zadobio, Rančić je jutros oko osam sati podlegao povredama u Univerzitetskoj bolnici “Sveta Ana” u Sofiji. 

Porodica Rančić važila je za uzornu porodicu u svemu. Svetlana je ostavila neizbrisiv trag u TV Pi kanal, Marjan je bio vlasnik agencije za posredovanje u zapošljavanju i u poslovnim  krugovima ali i među ljudima koji su ga poznavali, uživao je veliko poštovanje, dok je Anđela bila odličan đak pirotske Gimnazije.

U teškoj saobraćajnoj nezgodi koja se pre deset dana dogodila kod mesta Kočerinovo u Bugarskoj, kada je auto fiat panda kojim je Marjan upravljao iz neobjašnjivih razloga skrenuo na suprotnu traku kolovoza i direktno se sudario sa autobusom bugarskih tablica, na licu mesta poginula je Marjanova supruga Svetlana, Anđela je preminula na putu za bolnicu dok je Marjan izgubio bitku jutros, nakon velikih napora lekara i više operacija u bugarskoj klinici u Sofiji.

Anđela i Svetlana su sahranjene u četvrtak, a datum sahrane Marjana Rančića još uvek nije objavljen.

Slične vesti

Leave a Reply

Back to top button

Adblock Detected

Please consider supporting us by disabling your ad blocker