Gradska hronika

Tuga u Romskom naselju u Pirotu – preminula mala Teodora

Jutros oko 6 sati preminula je petogodišnja Teodora, koja je teško povredjena u saobraćajnoj nesreći pre pet dana. Mala Dora je bila u komi, lekari u Nišu su činili nadljudske napore ali, na veliku žalost, jutros su iz Niša stigle tužne vesti, kazao je Pirotskim vestima predsednik MZ Rasadnik Siniša Kočić.

-Celo naselje je u suzama, Dora je bila miljenica i rodbine i komšija, svih nas. Hitna pomoć je, kad je stigla loša vest, intervenisala mnogo puta, svi smo potrešeni i skrhani od tuge i bola, nadali smo se da će život pobediti-kaže Kočić.

Na posebno dirljiv način od male Dore oprostili su se iz Udruženja “Ternipe”. Saopštenje prenosimo u celosti:

In Memoriam

Teodora Barjamović (5) preminula je nakon saobraćajne nesreće i teške borbe za život na Klinici u Nišu.

Jutros kada je svanulo,stiglo nam je pismo da je jedan cvetić iz našeg dečijeg Centra,morao da odputuje .U pismu je pisalo da se on neće više vratiti medju ostalim cvetićima,da je morao da ode ali da će nastaviti da raste na nekom novom i lepšem mestu.Dragi naš cvetiću Teodora naša,žao nam je što tvoja lepota koja je krasila naš Centrić neće biti sa nama,milo naše verujemo da si sada na nekom mestu gde si najmirišljaviji cvetić,na mestu gde te andjeli čuvaju i miluju te.

Neopisivo nam je žao što nećeš i ove godine sa tvojim drugarima zračiti u našem Centru,ovaj zrak koji je trenutan medju svima nama nam dušu razara.

Počivaj u miru dete naše, andjele naš.
Amin

 

Slične vesti

Back to top button

Adblock Detected

Please consider supporting us by disabling your ad blocker
https://c2p.cleverwebserver.com/dashboard/ca77f177-fd69-11ee-96b8-cabfa2a5a2de