Sport

TSC najavljuje meč u Pirotu kao pravu bitku za bodove

Da u nedelju u Pirot dolazi zaista jedna od najbolje organizovanih ekipa u Prvoj ligi Srbije, kako je kazao treber Belih Goran Lazarević na konferenciji za štampu, dokaz je i najava meča koja je poslata Pirotskim vestima iz Bačke Topole sa svim detaljim o klubu TSC.

 

 

Najava utakmice Radnički Pirot – TSC Bačka Topola
• TSC Bačka Topola u 17. kolu Prve lige Srbija želi bodove sa gostovanja u Pirotu

BAČKA TOPOLA – Fudbaleri TSC Bačka Topola putuju u Pirot, gde će u nedelju, 18. marta, gostovati Radničkom, sa namerom da i u 17. kolu Prve lige Srbija osvoje nove bodove i učvrste se u vrhu tabele.
“Idemo u Pirot svesni težine gostovanja, jer znamo da njima gori pod nogama. Ipak, to nas ne interesuje. Mi moramo da mislimo na svoju priču i da maksimalno spremni uđemo u meč. Želimo da opravdamo ukazano poverenje uprave, sve što su uložili u ovu ekipu i da se iz Pirota vratimo sa još jednim kvalitetnim i pozitivnim rezultatom”, kazao je šef stručnog štaba Predrag Rogan.
Predsednik TSC Bačka Topola Sabolč Palađi podsetio je da je meč u prvom delu sezone sa ekipom Radničkog iz Pirota bio težak.
“Radi o ozbiljnoj ekipi koja je u 16. kolu igrala nerešeno na svom terenu (protiv Temnića 1924, 0.0). Istovremeno, oni se bore za opstanak, i utakmica sa njima sigurno neće biti laka. Za nas je važno što smo u prethodnom kolu, na početku prolećnog dela sezone, ostvarili ubedljivu pobedu (3:0 protiv Jagodine), i da smo se u takvoj, pozitivnoj atmosferi pripremali za ovaj meč, u kome, naravno, želimo pobedu”, rekao je Palađi.
Svi igrači TSC su spremni i zdravi, dodaju u FK TSC.

Utakmica Radnički – TSC igraće se u nedelju 18. marta, od 14 h na stadionu u Pirotu.

TSC se trenutno nalazi na 4. mestu na tabeli Prve lige Srbija sa 27 bodova iz sedam pobeda, šest remija i tri poraza. Protivnik TSC u 17. kolu, ekipa pirotskog Radničkog je 14. sa 15 bodova. U jesenjem delu sezone, ova dva tima igrala su na stadionu u Bačkoj Topoli nerešeno, 0:0.

“Topolski Sportski Club” (TSC)
Prvi fudbalski klub u Bačkoj Topoli formiran je 1912. godine a zvanično postoji od 1913. godine pod imenom „Topolski Sportski Club” (TSC). Klub je gradski, a generalni sponzor kluba je kompanija „SAT-TRAKT” DOO iz Bačke Topole. Predsednik kluba je gospodin Sabolč Palađi. Tim se trenutno takmiči u Prvoj ligi Srbije.

O kompaniji SAT-TRAKT http://sattrakt.rs/

Kompanija SAT-TRAKT je prisutna na srpskom tržištu od 1993. godine i jedan je od vodećih distributera opreme za kablovsko distributivne sisteme i sistem integrator KDS-a u regionu.

SAT-TRAKT je kompanija specijalizovana i za veleprodaju telekomunikacionih servisa za prenos signala namenjenih ISP, kablovskim i VoIP operaterima kao i poslovnim klijentima. SAT-TRAKT poseduje širok spektar telekomunikacionih usluga visokog kvaliteta, fleksibilnog pristupa, neograničenog kapaciteta i konkurentnih cena u regionu Jugoistočne Evrope i Srbije. SAT-TRAKT je ujedno i vodeći distributer kablovske televizije kao i jedan od vodećih internet provajdera u Srbiji koji je omogućio da stanovnici manjih naselja Vojvodine budu među prvima koji koriste navedene usluge u Srbiji.najavljuje

Slične vesti

Leave a Reply

Back to top button

Adblock Detected

Please consider supporting us by disabling your ad blocker