Sport

Tri medalje za pirotske džudiste na međunarodnom turniru „Kup Župe“

Kostadin Kostić i Dušan Pavlović, osvojili su srebrne a Rastko Ilić bronzanu medalju na međunarodnom turniru „Kup Župe“ koji je danas održan u Aleksandrovcu.

Na prvenstvu je učestvovalo više od 200 takmičara, iz 25 klubova, a pirotski Džudo klub „Ipon 010“ predstavljala su petorica džudista – tri poletarca, jedan mlađi i jedan stariji dečak. Lazar Aleksić zauzeo je peto mesto, a Lazar Potić bio je sedmi.

“Još jedan odličan nastup mladih pirotskih džudista. Svi su pokazali sjajan borbeni duh i dobru formu. Malo je nedostajalo pa da uspeh bude još bolji”, ističe Danilo Drašković, trener džudo kluba “Ipon 010” . “Najvažnije je da su naši poletarci počeli da se takmiče i da su pokazali da mogu da budu ravnopravni i sa najboljima u svojoj kategoriji. Za njih je ovo jedno od poslednjih takmičenja u ovoj godini, a za narednu ćemo se pripremiti još bolje”, kaže Drašković.

“Prva sezona u klubu koji je osnovan pre samo osam meseci je zaista sjajna, a ja verujem da nas uz dobar rad do kraja godine očekuje još puno uspeha”, zaključio je Danilo Drašković.

 

 

Slične vesti

Back to top button

Adblock Detected

Please consider supporting us by disabling your ad blocker