Sport

Tri ekipe Škole fudbala “Libero” Pirot na velikom “Nesebar kupu” u Bugarskoj

Škola fudbala “Libero” učestvovaće na velikom međunarodnom takmičenju, “Nesebar kup”, koje će se održati od 19. do 26. juna u Bugarskoj. Školu “Libero” predstavljaće tri ekipe mladih fudbalera rođenih 2012. 2013. i 2014. godine. Kako nam je rekao trener i vlasnik Škole “Libero”, Miloš Nikolić, sa decom će poći i petnaestak roditelja koji su izrazili želju da prate “Nesebar kup”. Turnir je izuzetno dobro organizovan a, pored ekipa iz Pirota, nastupiće i ekipe iz Rusije, Kazahstana, Ukrajine, Grčke i, domaćina, Bugarske.

Pred odlazak u Bugarsku mladi fudbaleri “Libera” imali su zadovoljstvo da treniraju na nedavno izgrađenom terenu sa veštačkom travom.

“Ovi je prvi medjunarodni turnir na kojem će učestvovati deca iz naše Škole. Trudićemo se da sve naše ekipe igraju dobar fudbal, da se deca druže, a pokušaćemo da stignemo i do same završnice, jer po kvalitetu, smatram, da to i možemo. Daćemo sve od sebe da našu Školu “Libero” i grad Pirot predstavimo na najbolji mogući način” – izjavio je Nikolić.

Slične vesti

Back to top button

Adblock Detected

Please consider supporting us by disabling your ad blocker