Sport

Trener Živković: Potražnja za igračima Radničkog je dokaz da se dobro radi u klubu

Komentarišući potražnju za igračima Radničkog, trener Marjan Živković kazao je danas, na prozivci igrača, da je to normalno, da se dešava planski ali i dodao da je to samo još jedan dokaz da se u našem klubu dobro radi. Živković je dodao da je Radnički i prošle zime imao sličnu situaciju, a da je klub sezonu završio izuzetno dobro i izvan svih očekivanja. Prvu trening utakmicu Beli igraju 25. januara protiv superligaša Radnika u Surdulici.

-Sve što se dešava, dešava se planski, ne očajavamo za igračima, i prošle zime smo imali sličnu situaciju pa smo drugi deo sezone završili odlično. Potražnja za igračima Radničkog dokaz je da da se dobro radi ovde u klubu. Ko će od njih stvarno otići, videćemo, kazao je trener Živković. Plan je da probam da zadržim sve sem jednog golmana, jer imamo dva izuzetna golmana i šteta je da jedan od njih sedi na klupi. U nastavku sezonu mi se nećemo boriti za opstanak, tako da imamo prostora da mlade igrače polako puštamo u vatru i spremamo ih za sledeću sezonu. Nadam se da će Denis Ristov, i pored svih ponuda, odlučiti da ostane bar do kraja ove sezone pa da na leto pravi transfer-kazao je trener Živković.

On je naglasio da neće biti promena ni u stručnom štabu Radničkog.

-Svi treneri ostaju. Istakao bih trenera golmana Nenada Jončića, koji je napravio za godinu i po dana dva izuzetna golmana, od kojih je jedan oborio rekorde. Upravo zbog toga mi i nije jasno to što se u štampi proteklih dana osporavao njegov rad. Nisu mi jasni ljudi koji tako zlonamerno mogu da pišu o jednom izuzetnom treneru-kazao je Živković.

 

 

Slične vesti

Leave a Reply

Back to top button

Adblock Detected

Please consider supporting us by disabling your ad blocker