Sport

Trener Lazarević: Igrači Radničkog pokazali da imaju kvalitet protiv favorita

Fudbaleri Radničkog danas su pokazali da imaju kvalitet u utakmici protiv ekipe – favorita iz Novog Pazara, kazao je trener Goran Lazarević nakon meča. Odlično se pokazali, osim standarnih prvotimaca i mladi Ivković, Mijalković, Filipović i Spasić koji su se našli u startnoj postavi i opravdali poverenje i rizik koji je prihvatio na sebe trener Lazarević  

-Imali smo još tri četiri dobre prilike, o penalima i tim stvarima ne želim da pričam, ima ko o tome odlučuje. Sve čestitke mojim igračima na upornosti i istrajnosti. Moji igrači su pokazali da mogu, ispravljaju polako neke dečije bolesti koje su pravile velike probleme u dosadašnjem delu prvenstva. Mladi igrači poput Mijalkovića nisu slučajno u prvom timu. Konkretno Mijalković nije igrao u veoma važnoj utakmici zato što mi se sviđa njegova frizura već zato što je to zaslužio napornim i vrednim radom. Nadam se da će ti odlični mladi igrači sazreti uz iskusne prvotimce poput Tolića, Dojkića, Matovića, Živanovića i ostalih i da će pružati sve bolje partije-kazao je trener Lazarević.

Filip Tolić: Danas je pobedio tim.

-Mislim da smo najzad počeli da verujemo jedni u druge, da smo počeli da verujemo u sebe jer zaista imamo kvalitet i mislim da napokon posle ove utakmice možemo da stvarno konstatujemo da imamo kvalitet i da idemo dalje. Ostale su nam još četiri utakmice i mi ćemo probati da izvučemo koliko god bodova možemo-kazao je Tolić.

 

 

Slične vesti

Leave a Reply

Back to top button

Adblock Detected

Please consider supporting us by disabling your ad blocker