Gradska hronika

Traže se rešenja za dotok vode u kupalište

Zaposleni u Sportskom centru Pirot, zbog problema sa dotokom vode iz kompenzacionog bazena što onemogućava prelivanje i dotok sveže vode u Gradsko kupalište, pokušavaju da nedostatak vode reše upumpavanjem vode iz Nišave, kako bi se omogućio rad kupališta. 

kupaliste

Kako je Pirotskim vestima kazao upravnik Gradskog kupališta Miloš Rančić, uprkos velikim problemima na koje ne mogu da utiču, radnici Sportskog centra pokušavaju da nedostatak vode reše upumpavanjem vode iz Nišave.

-Nažalost, imamo problem koji nije do nas, jednostavno nemamo dovoljno vode zbog nerazumevanja sa dispečerima iz Kladova i to pokušavamo da svojim resursima i radnom snagom rešimo. Ono što je izvesno je da će od ponedeljka do četvrtka ulaz na Gradsko kupalište biti slobodan za sve građane, sve službe su na terenu i rade, ali je kupanje na sopstvenu odgovornost jer jednostavno, nema dovoljno vode. Sve službe će raditi uobičajeno. Očekujemo da od četvrtka do nedelje dobijemo vodu iz Kompenzacionog bazena i da će kupalište ponovo raditi punim kapacitetom-kaže Rančić.

 

Slične vesti

Leave a Reply

Back to top button

Adblock Detected

Please consider supporting us by disabling your ad blocker