Kultura

TikTok senzacija „Dobili ste Sema“ u prodaji. Snažna ljubavna priča Dastina Taoa osvojiće srca domaćih čitalaca

Pirotske vesti i Vulkan izdavaštvo poklanjaju čitaocima Pirotskih vesti tri primerka ove knjige. Poklanjamo tri primerka ove knjige čitaocima PV koji prvi pošalju mejl sa svojim podacima (ime i prezime, adresa i broj telefona - zbog kurirske službe) na mejl [email protected]

Bestseler broj 1 Njujork tajmsa i najiščekivaniji roman godine po izboru sajta Goodreads Dobili ste Sema autora Dastina Taoa konačno je u prodaji i na srpskom jeziku, u izdanju Vulkan izdavaštva. TikTok senzacija koja je očarala čitalačku publiku širom sveta, nosi snažnu priču o ljubavi.


Džuli je već isplanirala svoju budućnost: napustiće gradić u kojem je odrasla, zajedno sa svojim dečkom Semom. Čeka ih koledž, ali pre toga planiraju da provedu čarobno leto u Japanu. A onda se u trenu sve menja. Sema više nema. Tuga navire sa rušilačkom snagom, a Džuli daje sve od sebe da zaleči duboke rane na srcu kako jedino ume.
Baca sve stvari koje je podsećaju na Sema, čini sve da ga zaboravi. Ali kada u godišnjaku pronađe poruku koju joj je Sem ostavio, uspomene se vraćaju na površinu. Nadajući se da će čuti njegov glas barem na snimku govorne pošte, ona bira njegov broj. A Sem se javlja.


Sada kad joj je sudbina dala drugu priliku da se oprosti sa njim, Džuli shvata da više ne može bez njegovog glasa. I sa svakim pozivom, sve joj je teže da kaže zbogom.
Ona zna da na kraju mora da pronađe svoj put bez Sema, ali jednostavno ne može da izgovori reči koje će prekinuti vezu između njih. I Sem i Džuli su svesni da njihovo zajedničko vreme ističe i da telefonski pozivi neće trajati večno.
„Zapanjujuće izuzetan debitantski roman. Prelepo.“ – Džulijan Vinters
TikTok senzacija Dobili ste Sema dostupna je na sajtu vulkani.rs i u knjižarama Vulkan širom Srbije.

Slične vesti

Back to top button

Adblock Detected

Please consider supporting us by disabling your ad blocker