Gradska hronika

Tigar tyres i Koridori Srbije donirali novo vozilo Hitnoj pomoći

Kompanije Tigar tyres i Koridori Srbije uručili su danas Domu zdravlja, tačnije Hitnoj službi vrednu donaciju – novo vozilo koje će umnogome uticati na rad Službe hitne pomoći u Pirotu. 

Primopredaji vozila prisustvovao je direktor Koridora Srbije Zoran Babić, kao i najviše rukovodstvo kompanije Tigar tyresa – direktor Igor Zemit, Milena Tošić, direktorka Sektora podrške, direktor Sektora ljudskih resursa Zoran Kostić, Dejan Mladenović, kao i predstavnici Grada Pirota – predsednik Gradske skupštine Milan Popović i šef kabineta gradonačelnika Aleksandar Ćirić.

Direktor Doma zdravlja Radovan Ilić zahvalio se rukovodstvima Tigar tyresa i Koridora Srbije i dodao da će novo vozilo mnogo značiti Hitnoj službi  s obzirom da je postojeći vozni park sa velikom pređenom kilometražom.

-Želeo bih da se zahvalim darodavcima na vrednoj donaciji. Tigar tyres je do sada u više navrata donirao vozila Hitnoj službi, kao i Grad Pirot. Postojeći vozni park je sa priličnom kilometražom tako da ova donacija zaista mnogo znači Hitnoj službi koja će moći brže da reaguje na pozive za pomoć-kazao je direktor Ilić.

 

 

Slične vesti

Leave a Reply

Back to top button

Adblock Detected

Please consider supporting us by disabling your ad blocker