Lokalna samouprava

Tigar Pirot – Uspešna saradnja sa kupcem iz Rusije

U kompaniji Tigar AD prethodnih dana boravili su predstavnici ruskog distributivnog lanca tekstilnih proizoda i obuće Etalon. Tom prilikom dogovoreno je proširenje saradnje kao i povećanje količine gumene obuće koja u narednim danima kreće put Rusije. Ovaj vredan izvozni posao sa kompanijom Etalon rezultat je dugoročne saradnje sa Privrednom Komorom i zajedničkih napora da se posle duže pauze Tigar poveže sa adekvatnim i ozbiljnim distributerima za svoje proizvodne programe.

“Prve isporuke radnih i lovačkih čizama na rusko tržište otišle su prošlog oktobra, a ovih dana za Etalon vredno se priprema četiri puta veća količina čizama. Očekuje nas i saradnja u domenu zaštitnog programa te se intenzivno radi na uzorcima, sertifikaciji i prilagođavanju ruskim standardima u tom domenu.

Za kompaniju Tigar AD posebno je važno, što za razliku od drugih izvoznih poslova, na tržište
Rusije izlazi i pozicionira se pod sopstvenim brendom, što za Tigar brend predstavlja veliki
iskorak u osvajanju geografski najvećeg tržišta. Kada je reč o evropskom tržištu primetno je sve veće interesovanje i potražnja kod postojećih kupaca ali i velikih distributera koji zbog otežane međunarodne logistike i transporta tragaju za proizvođačem iz Evrope. Zahvaljujući ogromnoj podršci države kompanija Tigar uspeva da održi korak i na najbolji mogući način organizuje proizvodnju i izvoz uprkos teškoj situaciji uslovljenoj posledicama pandemije.” – saopštava kompanija Tigar Pirot

Slične vesti

Back to top button

Adblock Detected

Please consider supporting us by disabling your ad blocker