Gradska hronika

Tigar AD pokreće proizvodnju 4. maja. Biće posla i za radnike angažovane preko agencije

Direktor kompanije Tigar AD Vladimir Ilić izjavio je Pirotskim vestima da će ova kompanija početi sa radom 4. maja.

tigar ad

-S obzirom da je situacija i u zemlji i na svetu dosta bolja kada je reč o virusu, mi smo se konsultovali sa Vladom Srbije i nadležnim institucijama počeli sa pripremama za početak proizvodnje. Period za nama smo iskoristili da uradimo neophodne remonte, a par dana pre 4. maja krenućemo i sa pripremom sirovina za proizvodnju pa će manji broj ljudi krenuti da radi i pre 1. maja, da ne bi ljude uznemiravali za praznike. Tehnologija je takva da nam dopušta da pripreme odradimo ranije, a kako bi proizvodnja krenula 4. maja-kazao je direktor Ilić Pirotskim vestima.

Po njegovim rečima, rukovodstvo fabrike je već preduzelo brojne mere na uvođenju novih protokola koji se preporučuju za ovakve situacije, a sve sa ciljem da zaposleni budu zaštićeni. Takođe, puno energije biće uloženo i u edukaciju svakog zaposlenog jer je primena mera zaštite od virusa nešto sa čim ćemo, sasvim je već izvesno, morati da živimo duži vremenski period, kaže Ilić.

Posla i za radnike koji su angažovani preko agencije

Direktor Ilić kaže da će već u maju biti postignuta potpuna upošljenog kapaciteta, a ugovorima je puna upošljenost već izvesna i za naredni period tako da će, kako je i najavljeno, odmah biti pozvani i radnici koji su angažovani preko agencije.

 

Slične vesti

Back to top button

Adblock Detected

Please consider supporting us by disabling your ad blocker