Ostale vesti

Težak meč za Radnički u Trgovištu – “Beli” idu na pobedu

Radnički Pirot se sutra, subota, 5. novembar, sastaje u Trgovištu sa Pčinjom. Ova utakmica je od velikog značaja za “Bele” kako bi održali, ili povećali distancu sa pretendentima za vrh tabele. Na današnjoj konferenciji za novinare, pomoćni trener Radničkog, Marko Mančić rekao je da je raspoloženje u Klubu odlično, da se dobro radilo na pripremi utakmice protiv rivala kojeg veoma uvažavaju, ali da Radnički ide na pobedu. Sem Božidara Mančića i Darka Stojanovića na okupu su svi igrači.

Marko Mančić je izjavio da poštuje svakog protivnik, ali se mora imati na umu da je Radnički lider na tabeli, kvalitetniji je tim od sutrašnjeg rivala, ali će teren, ipak, sve pokazati.

“Pčinja je odlična ekipa, ekipa koja postiže dobre rezultate, u usponu je forme i igra dobar fudbal. Znamo šta nas čeka u Trgovištu, mada mislim da nam je najveći protivnik neadekvatan teren za igru. Dobro smo se pripremili, oporavili su se pojedini igrači i u mnogo boljem raspoloženju nego prošlog vikenda očekujemo susret sa Pčinjom. Mi moramo da igramo našu igru, moramo da se nametnemo i svako mora da dobije duel na svakom delu terena pojedinačno, a i timski, jer smo bolja ekipa i to moramo potvrditi.” – izjavio je Mančić.

Napadač Radničkog, Filip Đurović, oporavi se od povrede i smatra da će se njegov tim iz Trgovišta vratiti sa tri boda. Aleksa Petrović se vratio u trenažni proces, oporavio se od povrede i spreman je da da maksimalan učinak.

“Očekuje nas teška utakmica i teren koji nam baš ne odgovara, imaćemo i dugo putovanje, ali to na nas ne bi trebalo da utiče. Znamo da nam teren ne odgovara zbog dimenzija, ali igraćemo napadački i da iskoristimo svaku šansu kako bismo utakmicu priveli kraju u našu korist” – izjavio je Petrović

 

Slične vesti

Back to top button

Adblock Detected

Please consider supporting us by disabling your ad blocker
https://c2p.cleverwebserver.com/dashboard/ca77f177-fd69-11ee-96b8-cabfa2a5a2de