Sport

Težak meč sa “Rudarom” u Boru, “Gimnazijalke” očekuju pobedu

U poslednjem kolu jesenjeg dela Prvenstva Druge ženske lige košarkašice ekipe “Gimnazijalac Tigar” sastaju se sutra sa “Rudarom 1903” u Boru. “Gimnazijalke” su vredno radile ove nedelje, u trenažni proces vratile su se košarkašice koje zbog bolesti nisu igrale u prošlom meču protiv ŽKK “Novosadska ŽKA”, ali i ovog puta neće nastupiti u kompletnom sastavu, jer u timu neće biti Vere Đorđević, a pod znakom pitanja je i Valerija Ćirić.

Kako nam je rekao Vladica Ranđelov, trener pirotskih košarkašica, utakmica sa Rudarom biće veoma teška, prava prvenstvena, s obzirom da se Rudar pojačao sa nekoliko iskusnih košarkašica, a i bodovi su mu neophodni za opstanak.

“Daćemo sve od sebe da zabeležimo pobedu na gostovanju u Boru. Dobro smo radili ove nedelje, znamo da nas čeka teška utakmica, ali uz maksimalan pristup igri mislim da možemo trijumfovati i da mirno odemo na pauzu do 15. januara. Naravno, sa radom ćemo nastaviti, jer nas već u narednom kolu čeka teško gostovanje u Bačkoj Topoli protiv “Topolčanke” – izjavio je Ranđelov.

Utakmica se igra sutra, utorak 21. decembar, sa početkom u 18 časova i 30 minuta.

Slične vesti

Back to top button

Adblock Detected

Please consider supporting us by disabling your ad blocker