Gradska hronika

Tehnička škola Pirot treća u zemlji

U organizaciji Ministarstva prosvete, nauke i tehnološkog razvoja i Zajednice saobraćajnih škola Srbije 21. i 22. aprila 2017. godine održano je XXIV Republičko takmičenje učenika srednjih saobraćajnih škola Srbije.  Domaćin takmičenja bila je Tehnička škola «Radoje Ljubičić» iz Užica.
Na takmičenju je učestvovalo 120 učenika iz 29 škola. U ukupnom plasmanu Tehnička škola iz Pirota osvojila je treće mesto.

Kao i ranijih godina odlične rezultate ostvarili su učenici Tehničke škole iz Pirota osvojiši tri diplome i tri pehara:

– u disciplini Tehničar drumskog saobraćaja u pojedinačnoj konkurenciji Jelena Živković osvojila je četvrto mesto, a Milica Nikolić šesto mesto. U konkurenciji takmičarskih parova Jelena i Milica osvojile su treće republičko mesto.
– u discilini Vozač motornog vozila B kategorije u pojedinačnoj konkurenciji Nikola Igić je osvojio peto, a Mario Ilić sedmo mesto. U konkurenciji takmičarskih parova Nikola i Mario osvojili su treće republičko mesto.
– u discilini Vozač motornog vozila C kategorije u konkurenciji takmičarskih parova učenici Strahinja Nikolić i Stefan Nikolić osvojili su osmo republičko mesto.

Slične vesti

Leave a Reply

Back to top button

Adblock Detected

Please consider supporting us by disabling your ad blocker