Sport

Tara Milić, članica plesnog kluba ,,SWAN DANCE COMPANY” sijala juče na medjunarodnom turniru ,,DANCE NOW” u Parizu

Na medjunarodnom turniru ,,DANCE NOW” u Parizu, u kategoriji ,,Jazz Dance Solo Children”, Tara Milić osvojila je treće mesto i bronzanu medalju sa koreografijom Tijane Mitić. U kategoriji ,,Modern/contemoprary Dance Solo Children”  Tara je osvojila drugo mesto i srebrnu medalju a za koregrafiju je takodje bila zadužena Tijana Mitić. Tara je članica plesnog kluba ,,SWAN DANCE COMPANY” koji postoji od 2016. godine i okuplja oko 100 članova koji pored baleta uče i Hip Hop plesne koreografije.

Za ovo značajno takmičenje Tara se pripremala uz podršku  tima stručnih trenera iz oblasti klasičnog i modernog baleta kao i tima trenera za fizičku kondiciju i snagu., Ana Tomović – instruktorka klasičnog baleta, Saša Mitić i Martin Matović – kondicioni treneri i Tijana Mitić  – koreograf za moderan i džez balet i NLP trener.

,,Najveću zaslugu nose Tarini roditelji koji su prepoznali potencijal i poverili se našem stručnom timu. Imamo fenomenalnu saradnju i sa tako dobrom energijom, znanjem i Tarinim talentom medalja je bila logičan sled okolnosti. Očekivali smo uspeh! „Čarobni štapić“ nam je NLP metodologija čije praktikovanje je još jednom potvrdilo svoju moć. Ceo stručni tim trenera živi i radi u Pirotu na šta smo posebno ponosni. Pirot postaje plesni centar“ – rekla je Tijana Mitić, osnivač plesnog kluba ,,Swan dance company”.

 

Slične vesti

Back to top button

Adblock Detected

Please consider supporting us by disabling your ad blocker