Sport

Tanasko Rajić ubedljiv u gradskom derbiju protiv Zvezde, Jedinstvo poraženo u gostima

Juče, u sredu 18. maja, odigrane su utakmice 27. kola Prvenstva zone “Istok”. U gradskom drbiju u Pirotu, u kojem su se  sastali Tanasko Rajić i Zvezda iz Blata, nije bilo iznenađenja. U korektnoj i fer utakmici, kao što se i očekivalo, pobedio je Tanasko Rajić sa 3:1, dok je Jedinstvo poraženo na gostovanju u Boru, od ekipe Bor 1919, sa 2:0.

Treneri oba tima, Tanaska Rajića, Bojan Panajotović i, Zvezde, Nikola Jocić ocenili su da je utakmica bila prava prvenstvena i da je protekla u veoma korektnom nadmetanju. Mada je Zvezda poražena Jocić je izuzetno zadovoljan odnosom svojih fudbalera prema igri, s obzirom da su za protivnika imali kvalitetniju ekipu iz samog vrha tabele. Panajotović je imao mnogo reči hvale za fudbalere Zvezde, jer su pokazali veliku borbenost i želju da pariraju njegovoj ekipi. Ni jednog trenutka fudbaleri Tanaska Rajića protivnika nisu potcenili i sigurnom igrom uspeli su da meč reše u svoju korist i osvoje nova tri boda, rekao je Panajotović.

U narednom kolu Zvezda dočekuje Lužnicu iz Babušnice, Jedinstvo se na svom terenu sastaje sa ekipom OFK 019 iz Zaječara, a Tanasko Rajić igra u Trgovištu sa ekipom OFK Knjaz.

Foto: Ilija Pejčić Lika

Slične vesti

Back to top button

Adblock Detected

Please consider supporting us by disabling your ad blocker