Sport

Tanasko Rajić trijumfovao u gradskom derbiju protiv Jedinstva

U poslednjem 30. kolu Prvenstva Zone “Istok”, u gradskom derbiju, Tanasko Rajić ubedljivo je savladao Jedinstvo sa 5:1. Tobdžije su ubedljivim trijumfom okončali sezonu sa 73 osvojena boda i zabeležili najveći uspeh u istoriji Kluba. Tokom cele sezone Tanasko Rajić je samo tri puta poražen. Bojan Panajotović, trener Tanaska Rajića, kaže da je ovaj uspeh očekivan, s obzirom na odličnu organizaciju u Klubu i dobar odnos fudbalera prema radu i takmičarskim obavezama. Prvoplasirani Dunav imao je više sreće i sa tri boda prednosti obezbedio plasman u viši rang takmičenja.

Šef struke Tanaska Rajića, Bojan Panajotović, kaže da je gradski derbi protekao u korektnom nadmetanju, a njegov tim je pokazao da nije slučajno na drugoj poziciji na tabeli.

“Iskoristili smo sve naše šanse i ubedljivo savladali Jedinstvo. Mislim da smo u ovom trenutku mnogo zrelija i čvršća ekipa i to smo pokazali na terenu. Golove smo postigli iz dobro organizovanih akcija i pobedom završili ovu sezonu u kojoj je Klub zabeležio istorijski uspeh” rekao je Panajotović.

Saša Mitić, trener Jedinstva, čestitao je protivniku na pobedi i kaže da je Tanasko Rajić tokom cele sezone igrao u odlično formi, o čemu najbolje svedoči tabela. Čestitao je i svojim fudbalerima koji su uspeli da ostvare svoj cilj, plasman u sredinu tabele, uprkos mnogim nedaćama, povrede, covid i obaveza prema poslu, tako da je često ekipa nastupala sa samo 11 igrača.

Golove za Tanaska Rajića potigli su Veljko Filipović i Aleksandar Mančić po dva i Darko Micić. Penal za Jednistvo uspešno je realizovao Miloš Kostić.

Foto: Ilija Pejčić Lika

Slične vesti

Back to top button

Adblock Detected

Please consider supporting us by disabling your ad blocker