Sport

Tanasko Rajić počeo pripreme, Jedinstvo u prvoj proveri bolje od Vlasine

Fudbaleri Tanaska Rajića juče su počeli pripreme za nastavak Prvenstva Zone “Istok”. I, dok se “Tobdžije zagrevaju” za početak priprema i borbu za vrh tabele, fudbaleri Jedinstva odigrali su prvu kontrolnu utakmicu, s obzirom da su pripreme počeli nedelju dana ranije. Fudbaleri Jedinstva bili su bolji od srpskoligaša Vlasine i pobedili sa 3:2.

Tanasko Rajić je prvi deo sezone odigrao izuzetno dobro, zauzevši drugu poziciju na tabeli sa dva boda manje od prvoplasiranog Dunava, uz skor od 11 pobeda, 3 remija i jedan poraz. Kako nam je rekao, šef struke Tanaska Rajića, Bojan Panajotović okosnica tima je sačuvana, a tu su i pojačanja – vratili su se Branislav Pešić i Miloš Simonov, od ove polusezone dres “Tobdžija” nosiće i Luka Filipović. Trener Panajotović kaže da je cilj da se do početka prvenstva odigra što više kontrolnih utakmica, a već narednog vikenda “Tanasko” će se sastati sa Novoselcem iz Novog Sela kraj Niša.

Fudbaleri Jedinstva počeli su sa radom prošle subote i ovog vikenda odigrali su prvu kontrolnu utakmicu u kojoj su pobedili Vlasinu sa 3:2. Takođe, kostur tima je sačuvan, a u redovima “Novomalaca” od ove polusezone biće Luka Vasov, Strahinja Nikolić i Robert Petrović. Nažalost, Jedinstvo neće moći da računa na Željka Miloševića koji će biti odsutan zbog ličnih obaveza.

Narednog vikenda Jedinstvo će se u kontrolnoj utakmici sastati sa pirotskim Radničkim, termin odigravanja utakmice biće naknadno određen u zavisnosti od vremenskih uslova.

Fotografije sa utakmice Jedinstvo – Vlasina 3:2 (1:0) ; Foto: Ilija Pejčić Lika 

 

 

Slične vesti

Back to top button

Adblock Detected

Please consider supporting us by disabling your ad blocker
https://c2p.cleverwebserver.com/dashboard/ca77f177-fd69-11ee-96b8-cabfa2a5a2de