Sport

Tanasko Rajić na pravi način pokazuje zašto je lider prvenstva – Bez nekoliko prvotimaca bolji od odličnih Borana

U derbiju 9. kola Zone Istok fudbaleri Tanaska Rajića nisu dozvolili iznenađenje i u Pirotu savladali su, u veoma teškoj utakmici, odličnu ekupu Bor 1919. Vladimir Georgijev, trener Tanaska Rajića, kaže da je prvo poluvreme odigrano u velikom grču, to su gosti iskoristili i uspeli da povedu sa 1:0, što je bio i rezultat poluvremena. Posle pauze “Tanasko” je krenuo daleko agresivnije i uspeo da slomi otpor rivala. Pirotski tim imao je više od igre, stalno je atakovao na gol protivnika i golovima Stefana Todorovića uspeo da preokrene rezultat u svoju korist.

“Igrali smo u grču, bila je to teška utakmica, pravi derbi. Primili smo gol, ali znali smo šta hoćemo i u nastavku smo odigrali napadački, bez pardona i postigli dva gola. Zasluženo smo pobedili, a ekipi Bora čestitam na fer i korektnoj igri. Imali smo kadrovske probleme, nisam mogao da računam na nekoliko igrača, i Stefan Ćirić je bio rovit, ali čestitam mojim momcima na odličnoj partiji. Kombinovali smo napad, nisam imao mnogo izbora, a momci koji su bili na terenu pokazali su karakter i svaka im čast” – rekao je Georgijev.

Tanasko Rajić je prvi na tabeli sa maksimalnim brojem bodova, devet pobeda u devet utakmica. U narednom kolu Tanasko Rajić se sastaje sa ekipom Rajko Mitić iz Bele Palanke.

Foto: Ilija Pejčić Lika

Slične vesti

Back to top button

Adblock Detected

Please consider supporting us by disabling your ad blocker