Sport

Tanasko Rajić i Jedinstvo najavljuju još bolju formu

Pirotski “zonaši” u jeku su priprema za prolećni deo prvenstva grupe “Istok”. Ovog vikenda Tanasko Rajić ubedljivo je savladao Zvezdu iz Blata sa 9:1, dok je Jedinstvo bilo uspešno na gostovanju u Beloj Palanci pobedivši ekipu “Rajko Mitić” sa 3 :1.

Sudeći prema rezultatima kontrolnih utakmica Tanasku Rajiću i Jedinstvu smeši se vedro proleće, dok će Zvezda iz Blata morati da ozbiljnije poradi na konsolidaciji svojih redova. Tanasko Rajić je, bez sumnje, jedan od najozbiljnijih kandidata za osvajanje prvog mesta u ligi. U Klubu se vredno radi, trener, Bojan Panajotović zadovoljan je odnosom svojih fudbalera preme treninzima i utakmicama, tako da s pravom očekuje da će i u nastavku prvenstva pružiti dobre partije, kao što je to, uostalom, bilo i jesenas. Narednog vikenda Tanasko Rajić bi trebalo da se sastane sa Jedinstvom, a poslednju kontrolnu utakmicu “Tobdžije” planiraju da odigraju u Žitorađi

Fudbaleri Jedinstva, takođe, pokazuju da su ovaj period priprema iskoristili na najbolji način. Fizička spremnost je već sada na solidnom nivou, a ekipa se postepeno uigrava. Posle pobede nad Balkanskim u Dimitrovgradu sa 3:2, prošlog vikenda, Jedinstvo je juče savladalo i Rajka Mitića u Beloj Palanci.

Foto: Ilija Pejčić Lika

 

Slične vesti

Back to top button

Adblock Detected

Please consider supporting us by disabling your ad blocker