Sport

Takmičenje za plasman na Državno prvenstvo u streljaštvu

Na opštinskom takmičenju u streljaštvu, koje je sinoć održano  u streljani škole „Vuk Karadžić“, učenice osnovne škole “Vuk Karadžić”, u sastavu, Luna Petrović, Jana Stanisavljević i Nađa Krstić, osvojile su prvo mesto u ženskoj kategoriji.  U muškoj konkurenciji prvo mesto su osvojili učenici OŠ „8. septembar“, u sastavu, Ognjen Živković, Mihajlo Aleksov i Pavle Kostić. Kod srednjoškolaca su u obe konkurencije najuspešniji bili učenici Gimnazije. Ženska ekipa Gimnazije, u sastavu, Sara Ignjatović, Jovana Manić i Teodora Antić  osvojila je prvo mesto.  Prvoplasiranu mušku ekipu Gimnazije čine Pavle Stanković, Ognjen Aleksić i Predrag Bandić.

U pojedinačnoj konkurenciji najbolja takmičarka među osnovcima bila je Anastasija Stanković učenica OŠ „8. septembar“.  U konkurenciji srednjoškolaca pojedinačno su najbolji bili učenici Tehničke škole Aleksa Manojlović i Lana Popović.

Najuspešniji takmičari u ekipnoj i pojedinačnoj konkurenciji plasirali su se za Državno prvenstvo koje će biti održano u Smederevu od 21. do 25. novembra.

Slične vesti

Back to top button

Adblock Detected

Please consider supporting us by disabling your ad blocker