Sport

Svi uz “bele” do prve lige

Sutra od 16:30 na stadionu Radničkog u Pirotu igra se derbi Srpske lige Istok. Radnički dočekuje izuzetno jaku ekipu Temnića iz Varvarina, koja je uz pirotsku ekipu glavni pretendent za ulazak u viši rang. Trener “belih” Marjan Živković pozvao je tim povodom danas sve ljubitelje sporta i fudbala da sutra dođu na stadion i podrže Radnički na putu ka višem rangu takmičenja. Očekuje se dolazak i navijača gostiju pa će Piroćanci na stadionu kraj Nišave moći da uživaju u pravoj atmosferi derbija.

Po rečima trenera Živkovića, ova utakmica može da reši mnogo, ali i ne mora da reši ništa, jer do kraja sezone ima još sedam utakmica-sedam derbija.

-Nijedna utakmica nije laka, što se moglo videti iz prethodnih utakmica. Protivnik je kvalitetan, imaju velike ambicije, neće nam biti lako. Tražimo samo da maksimalno koncentrisani uđemo u utakmicu-kazao je trener Živković i dodaje da fudbaleri imaju rešenost da istraju u svom cilju.

-Ranije je važilo da ako “ne otvorimo” protivnika u prvih pola sata, ako ne damo gol, onda imamo problema. Toga nema u ovoj sezoni, tako da smo taj segment igre popravili, ima još da se radi naravno. Sutrašnja utakmica će sigurno biti kvalitetnija nego prethodne-kazao je trener Živković.

marjan zivkovic

Slične vesti

Leave a Reply

Back to top button

Adblock Detected

Please consider supporting us by disabling your ad blocker